Desať dobrých rád, keď sa vyskytnú nečakané symptómy
http://www.kamnapivo.sk/univerzita/symptomy.html

Ako sa zachovať, keď sa pri pití piva vyskytnú nečakané symptómy?
Nechaj si poradiť od skúsených študentov, ktorí poradia čo robiť pri najčastejšie sa vyskytujúcich trampotách.
Nechaj si poradiť od skúsených študentov, ktorí poradia čo robiť pri najčastejšie sa vyskytujúcich trampotách.
Symptóm: Studené a mokré nohy
Chyba: Držíte pohár pod zlým uhlom
Akcia: Otočte pohár tak, aby smeroval otvoreným koncom smerom k stropu
Symptóm: Teplé a mokré nohy
Chyba: Nedostatočná kontrola močového mechúra
Akcia: Postavte sa k najbližšiemu psovi a vynadajte majiteľovi za zlú výchovu
Symptóm: Pivo nezvyčajne bledé a bez chuti
Chyba: Prázdny pohár
Akcia: Zožeňte si niekoho, kto vám kúpi nové pivo
Symptóm: Protiľahlá stena pokrytá žiariacimi svetlami
Chyba: Spadli ste dozadu
Akcia: Nechajte sa vytiahnuť späť k baru
Symptóm: Ústa plné cigaretových špakov
Chyba: Spadli ste dopredu
Akcia: Viď predchádzajúca
Symptóm: Pivo bez chuti, predná strana košele mokrá
Chyba: Ústa nie sú otvorené alebo pohár priložený k nesprávnej časti tváre
Akcia: Odíďte na toaletu a trénujte pred zrkadlom
Symptóm: Podlaha rozmazaná
Chyba: Pozeráte sa skrz dno prázdneho pohára
Akcia: Zožeňte niekoho, kto vám kúpi nové pivo
Symptóm: Podlaha sa pohybuje
Chyba: Vynášajú vás
Akcia: Uistite sa, že vás nesú do iného baru
Symptóm: Miestnosť vypadá nezvyčajne tmavá
Chyba: Bar je už zatvorený
Akcia: Zistite si u barmana svoju adresu
Symptóm: Taxík má nezvyčajné farby a nápisy
Chyba: Prekročená osobná miera konzumácie
Akcia: Zakryte si ústa

NASPÄT DO UNIVERZITY
Názov predmetu | Počet kreditov | odporúčaný štúdijný plán (týždenná výmera hodín podľa semestrov) | |||
---|---|---|---|---|---|
1. | 2. | 3. | 4. | ||
Úvod do histórie piva | 6 | 4/- | |||
História piva B | 6 | 4/- | |||
Obsahová štruktúra | 4 | 2/4 | |||
Surovinové hospodárstvo | 4 | 4/2 | |||
Pivoznalectvo | 6 | -/8 | |||
Kvalitatívna analýza | 6 | 1/8 | |||
Systém a metódy výrobnej činnosti | 6 | 4/- | |||
Skladové hospodárstvo | 4 | 2/1 | |||
Pivné externality | 4 | 2/- | |||
Teória pivného poľa *) | 3 | 4/4 | |||
Pivo vs. žena, analýza *) | 3 | 2/6 | |||
Počet kreditov celkom | 52 | x | x | x | x
Poznámky:
|
PIVÁRSKA UNIVERZITA BRATISLAVA