Utorok 24.10.2017   oslavuje Kvetoslava zajtra pozýva na pivo Aurel

6889 podnikov 

Tvoj pivný sprievodca Slovenskom

Desať dobrých rád, keď sa vyskytnú nečakané symptómy

http://www.kamnapivo.sk/univerzita/symptomy.html

 
Ako sa zachovať, keď sa pri pití piva vyskytnú nečakané symptómy?

Nechaj si poradiť od skúsených študentov, ktorí poradia čo robiť pri najčastejšie sa vyskytujúcich trampotách.



Symptóm: Studené a mokré nohy
Chyba: Držíte pohár pod zlým uhlom
Akcia: Otočte pohár tak, aby smeroval otvoreným koncom smerom k stropu

Symptóm: Teplé a mokré nohy
Chyba: Nedostatočná kontrola močového mechúra
Akcia: Postavte sa k najbližšiemu psovi a vynadajte majiteľovi za zlú výchovu

Symptóm: Pivo nezvyčajne bledé a bez chuti
Chyba: Prázdny pohár
Akcia: Zožeňte si niekoho, kto vám kúpi nové pivo

Symptóm: Protiľahlá stena pokrytá žiariacimi svetlami
Chyba: Spadli ste dozadu
Akcia: Nechajte sa vytiahnuť späť k baru

Symptóm: Ústa plné cigaretových špakov
Chyba: Spadli ste dopredu
Akcia: Viď predchádzajúca

Symptóm: Pivo bez chuti, predná strana košele mokrá
Chyba: Ústa nie sú otvorené alebo pohár priložený k nesprávnej časti tváre
Akcia: Odíďte na toaletu a trénujte pred zrkadlom

Symptóm: Podlaha rozmazaná
Chyba: Pozeráte sa skrz dno prázdneho pohára
Akcia: Zožeňte niekoho, kto vám kúpi nové pivo

Symptóm: Podlaha sa pohybuje
Chyba: Vynášajú vás
Akcia: Uistite sa, že vás nesú do iného baru

Symptóm: Miestnosť vypadá nezvyčajne tmavá
Chyba: Bar je už zatvorený
Akcia: Zistite si u barmana svoju adresu

Symptóm: Taxík má nezvyčajné farby a nápisy
Chyba: Prekročená osobná miera konzumácie
Akcia: Zakryte si ústa
naspet do univerzity
NASPÄT DO UNIVERZITY




Názov predmetu Počet
kreditov
odporúčaný štúdijný plán
(týždenná výmera hodín podľa semestrov)
1. 2. 3. 4.
Úvod do histórie piva 6 4/-      
História piva B 6   4/-    
Obsahová štruktúra 4 2/4      
Surovinové hospodárstvo 4     4/2  
Pivoznalectvo 6   -/8    
Kvalitatívna analýza 6 1/8      
Systém a metódy výrobnej činnosti 6   4/-    
Skladové hospodárstvo 4     2/1  
Pivné externality 4       2/-
Teória pivného poľa   *) 3     4/4  
Pivo vs. žena, analýza  *) 3       2/6
Počet kreditov celkom 52 x x x x

Poznámky:
  1. Voliteľné predmety sú označené znakom *)
  2. Minimálny počet kreditov potrebný na pripustenie k rigoróznej skúške je 80.
  3. Za každých preukázane vypitých 20 l piva sa priznávajú 4 kredity a to nasledovene:
    počet litrov piva sa násobí koeficientom podľa stupňovitosti piva.
    12% - k=1.5
    11% - k=1.0
    10% - k=0.5
  4. 20 semestrohodín konzultácií = 5 konzultácií, 12 semestrohodín = 3 konzultácie
  5. Študenti univerzity povinne získavajú certifikát z Profesionálneho Ochutnávania Piva.




PIVÁRSKA UNIVERZITA BRATISLAVA


Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále