Utorok 24.10.2017   oslavuje Kvetoslava zajtra pozýva na pivo Aurel

6889 podnikov 

Tvoj pivný sprievodca Slovenskom

Prečo je pivo lepšie ako žena

http://www.kamnapivo.sk/univerzita/zena.html

 
Prečo je pivo lepšie ako žena?
Keďže pri budovaní teoretickej základne pivnej vedy sa iniciatívnym študentom našej univerzity nekladú medze v bádaní, iniciatívni jedinci bádajú aj vo svojom voľnom čase. Indukciou, pri zachovaní podmienky ceteris-paribus možno dôjsť k prekvapujúcim všeobecne platným zákonitostiam.



Proč je pivo lepší než žena ?


1. Pivo se nestane pro Tebe otrava ani za měsíc.

2. Skvrny od piva se vyperou.

3. Pivu nemusíš říkat sladká slovíčka.

4. Pivo se nikdy neopozdí.

5. Po pivu se rychleji probereš.

6. Pivo nežárlí, když si bereš následující.

7. Pokud jsi v hospodě, určitě se dostane pivo i pro Tebe.

8. Pivo Tě nevyhodí na schodiště, když přijdeš domů podnapilý.

9. Pivo nikdy nezpůsobí bolení hlavy.

10. Pokud správně pivo naléváš, vždycky se Ti dobře pění.

11. Za jednu noc můžeš mít moc piv, aniž bys se cítil vinen.

12. O pivo se můžeš rozdělit s kamarádem.

13. U piva máš jistotu, že jsi první, co ho pije.

14. Pivo je vždycky mokré.

15. Studené pivo je dobré pivo.
naspet do univerzity
NASPÄT DO UNIVERZITY




Názov predmetu Počet
kreditov
odporúčaný štúdijný plán
(týždenná výmera hodín podľa semestrov)
1. 2. 3. 4.
Úvod do histórie piva 6 4/-      
História piva B 6   4/-    
Obsahová štruktúra 4 2/4      
Surovinové hospodárstvo 4     4/2  
Pivoznalectvo 6   -/8    
Kvalitatívna analýza 6 1/8      
Systém a metódy výrobnej činnosti 6   4/-    
Skladové hospodárstvo 4     2/1  
Pivné externality 4       2/-
Teória pivného poľa   *) 3     4/4  
Pivo versus žena 3       2/6
Počet kreditov celkom 52 x x x x

Poznámky:
  1. Voliteľné predmety sú označené znakom *)
  2. Minimálny počet kreditov potrebný na pripustenie k rigoróznej skúške je 80.
  3. Za každých preukázane vypitých 20 l piva sa priznávajú 4 kredity a to nasledovene:
    počet litrov piva sa násobí koeficientom podľa stupňovitosti piva.
    12% - k=1.5
    11% - k=1.0
    10% - k=0.5
  4. 20 semestrohodín konzultácií = 5 konzultácií, 12 semestrohodín = 3 konzultácie
  5. Študenti univerzity povinne získavajú certifikát z Profesionálneho Ochutnávania Piva.




PIVÁRSKA UNIVERZITA BRATISLAVA


Ak tu tvoj obľúbený podnik nie je, pridaj ho a budeš jeho zakladateľom. Páči sa ti KamNaPIVO? Povedz o ňom kamarátom.Čo zlepšiť? Sme zvedaví na tvoj názor.
Uvádzané informácie pochádzajú v prevažnej miere od verejnosti, preto nemôžeme garantovať ich pravdivosť a presnosť. Každý môže údaje aktualizovať.
Obsah týchto stránok je chránený autorským zákonom © Použitie pre iné ako osobné účely je bez povolenia prevádzkovateľa zakázané.
Reklama na portále